Cançoner – «Cançons de tota la vida»

Cançoner "Cançons de tota la vida"

Resumen:

És un goig posar al vostre abast aquest manual que pretén ser un compendi d’una de les tradicions contestanes més arrelades a la nostra condició més genuïna: les cançons que s’han cantat a Cocentaina tota la vida, uns poemes vestits amb melodies que ressonen amb força en el nostre record i que, per això, ens resulten tan populars com perpètues. Des de la titulada “A la vora d’un marge” fins a “Veniu, veniu filletes”, tot passant per “Ja ve Cento”, “La lluna, la pruna”, “Mon pare no té nas”, “Serra de Mariola” o “Taninà”, tenim fins a 50 cançons recopilades amb la corresponent lletra i música, les quals formen part d’aquest treball que tenim la satisfacció de publicar ara de la mà del seu autor: Mateo Barrachina Vidal.

A més a més, aquesta publicació té per objectiu servir com una eina didàctica per a totes les escoles de Cocentaina, ja que està plantejada de manera molt pedagògica, amb un personatge que fa de fil conductor, que Mateo ha batejat amb el nom de Solfa, i que ens acompanya de manera molt instructiva en aquest viatge cultural i educatiu, com també una fitxa tècnica de cada cançó, amb diferents orientacions per al professorat, i les partitures corresponents a cada instrument de petita percussió que podem trobar dins de qualsevol aula.

No vull acabar sense esmentar el fet que aquesta publicació ha estat possible gràcies a l’esperit de servei públic i a la col·laboració recíproca de tres institucions: la Diputació d’Alacant, la Seu Universitària de Cocentaina de la Universitat d’Alacant i l’Ajuntament de Cocentaina, tres organismes que ens hem unit per a poder oferir-vos aquest material, amb el desig que pugueu gaudir i alhora aprendre amb el nostre cançoner de sempre.

Para crear una cuenta deberás hacer una solicitud previa con este formulario. Te enviaremos las credenciales a tu correo electrónico tras revisar tu inscripción

¿Tienes dudas? Ponte en contacto con nosotros y te echaremos una mano